lydbok app til iPhone

Lydbok app for Iphone - Finn lydbøker

Alle de store lydboktjenestene tilbyr apper for iPhone og andre iOS-enheter. Imidlertid er det noen forskjeller mellom app, så hvis du leter etter den beste lydbokapp, bør du se på flere faktorer.

Først og fremst bør du se på prisen på de forskjellige lydboktjenestene, i tillegg til at du bør se på hvilke tilpassbare funksjoner app tilbyr. Anmeldelser fra tidligere brukere er også en god måte å avgjøre om app virkelig passer for deg, selv om du alltid bør bestemme deg.

Velg lydbokstjeneste etter pris

Uansett dine krav til Iphone-applikasjonen, bør prisen alltid være en viktig faktor i sammenligningen. Mange brukere vil sannsynligvis akseptere at en funksjon som de sjelden bruker mangler hvis de igjen sparer hundrevis av dollar i året.

Du kan enkelt se prisene på de forskjellige tjenestene i sammenligningstabellen ovenfor. Du kan også se en enkel oversikt over funksjonene og forskjellige typer abonnementer som tilbys av lydboktjenestene.

Finn riktig lydbok app ved hjelp av brukeranmeldelser

Tidligere brukeranmeldelser gir en god indikasjon på hvordan app fungerer i praksis. På App Store kan du se bilder fra tidligere brukere, samt lese kommentarer om fordeler og ulemper som app har.

  1. StorytelFor tiden har Storytels app 4,5 / 5 stjerner i App Store, som viser at brukerne generelt er veldig fornøyde.
  2. BookbeatDenne app er også høyt rangert og har totalt 4,5 / 5 stjerner i App Store.
  3. NextoryEndelig har Nextory også en toppvurdering på 4,5 stjerner i App Store.

Med andre ord, alle apper har gode rangeringer i App Store, men dette kan endres. Siden app gjennomgår jevnlige oppdateringer, er det lurt å gå tilbake til App Store for å lese anmeldelser om de nye oppdateringene og eventuelle problemer.

Test lydbok apper med gratis prøveversjon

Alle de store lydboktjenestene har for tiden en prøveperiode på 14 dager, som gir deg som bruker muligheten til å teste de ulike tjenestene i praksis. For å få en personlig ide om hvordan appe fungerer, er den gratis perioden et uvurderlig verktøy.

Du registrerer deg enkelt for den gratis perioden gjennom sammenligningstabellen ovenfor, og du kan deretter enkelt laste ned app gjennom App Store.

Sammenlign lydbok apper for tilpasningsalternativer i app

Appen som er tilgjengelige i App Store er litt forskjellige når det gjelder funksjonene de tilbyr for å tilpasse brukeropplevelsen. For eksempel støtter både Nextory og Bookbeat tilpassbare skrifttyper og tekststørrelser.

Alle lydbokstjenester tilbyr også tilpassbar avspillingshastighet, som er en viktig funksjon for de som enten vil lytte raskere gjennom titlene. For de som synes leseren er for rask, lar den dem også bremse.

Til slutt tilbyr alle de store lydboktjenestene også en automatisk tidtaker, noe som reduserer risikoen for å sove gjennom store deler av en lydbok.