beste lydboken

Liste over de beste lydbøkene akkurat nå

De mest populære titlene akkurat nå finner du ovenfor. Klikk på lydboken som får deg mest lyst til å lese, for å finne ut hvor du kan lytte til lydboken. Hvis du mangler en god lydbok gratis, vil den sannsynligvis snart komme på topplisten, selv om arbeidet den er basert på er gammelt.

Så vi velger hvilke lydbøker som er på topplisten

Alle har forskjellige smaker og preferanser når det gjelder litteratur, og det er vanskelig å velge de beste lydbøkene objektivt. På vår toppliste snakker imidlertid flertallet for seg selv.

Lydbøkene vi presenterer ovenfor er de som lytterne selv har gitt høye rangeringer, slik at du alltid kan stole på at de er verdt å lese. Hvilke lydbøker som vises og rangeringen oppdateres hver måned ettersom våre besøkende finner nye gode lydbøker.

Sjekk ut topplisten for bokforslag som vil føre deg til din neste favoritt.

Hvordan finne den beste lydboken for deg

Noen ganger blir det vanskelig å velge hvilken lydbok du vil lytte til neste når alternativene er så mange. For å finne lydboken som passer best for deg og din situasjon, kan du starte med å se på noen av de mer generelle aspektene av tittelen. Noen av dem er følgende:

  • Tilstrekkelig lengde. Lydbokens lengde avgjør når og hvor det er hensiktsmessig å lytte til den. Tenk på hvor mye tid du har. Du vil ikke at oppløsningen i boka skal komme samtidig som du kommer til familiegjenforeningen. En god lydbok kan vare alt fra en til ti timer.
  • Spennende kategori. Leter du etter en krimhistorie for deg selv eller kanskje en god lydbok for barna? Bestem hvilket humør du er i og hvem boka er for, da blir det lettere å velge. Tjenestenes egne kategorier kan også være til stor hjelp.
  • God leser. Hvem som leser lydboken kan være avgjørende for hvordan du føler om den. Kanskje leder favorittleseren deg også til en ny favorittittel? Noen titler er tilgjengelige på både engelsk og svensk, så du kan velge hvilket språk du foretrekker å lytte til.

Hvis du leter etter andres anbefalinger, kan du ta en titt på topplisten vår, eller sjekke ut Storytels, Nextorys eller BookBeats favoriter.

Lydbokstjenestene vi sammenligner, begynner også å gi personlige bokanbefalinger etter hvert. Du må imidlertid først ha funnet noen titler alene, slik at de vet hva de kan anbefale deg.