Finn & last ned lydbok app for Android

Android, som brukes av over 2,1 milliarder mennesker over hele verden, har ikke helt uventet flere apper for å lytte til lydbøker. For å finne den beste app for deg, er det derfor nødvendig å kunne filter mellom applikasjonene egenskaper. For eksempel, bør du sørge for muligheten til å lytte offline, prøveperioder og ulike funksjoner i app for å gjøre dem enklere å bruke og spille i en viss hastighet.

Det er også lurt å sjekke brukeranmeldelser for programmet, slik at du får en idé om eventuelle problemer app har. Gjennom vurderingene kan du også få en ide om hva brukerne mener skiller app fra konkurransen.

Se på brukergenererte rangeringer

å enkelt finne ut hvilken app som er best for deg, er det lurt å se på karakterer gitt av tidligere brukere. På Google Play kan du se rangeringer fra tusenvis av brukere som oppgir problemer, samt positive funksjoner.

  1. Storytel. Storytel har for øyeblikket 4,5 / 5 stjerner på Google Play, noe som indikerer at brukerne generelt er veldig fornøyde med app design.
  2. Nextory.På Google Play har app 3,5 stjerner, og brukerne er generelt fornøyde. App har imidlertid hatt noen problemer ifølge brukerne, som det kan være verdt å vurdere.
  3. Bookbeat. Bookbeat tar andreplassen på Google Play, der app har 4/5 stjerner. Med andre ord, brukere setter pris på Bookbeats-app og dens funksjoner..

Finn den beste lydbok apper for Android

Ingen av de største lydboktjenestene tilbyr for øyeblikket en gratis versjon av tjenesten. Storytel, Bookbeat og Nextory tilbyr imidlertid alle 14-dagers prøveperioder.

For de som leter etter den beste lydbokapp for Android, er dette ideelt, da det lar deg teste i praksis hvilken av apper som fungerer best for deg.

Hvis du leter etter en mer permanent og gratis løsning, tilbyr det svenske biblioteket Biblio app der du kan streame lydbøker gratis. Den åpenbare ulempen er at app mangler flere funksjoner som mange brukere leter etter i denne typen applikasjoner.

Lytt offline med din lydbok app

Alle de store lydboktjenestene tilbyr frakoblet lytting gjennom app sin. Takket være denne funksjonen kan du redusere dataforbruket, men også sørge for at du kan lytte til lydboken din uansett hvor du er i verden.

Selv om funksjonen er tilgjengelig i alle apper, kan forholdene være forskjellige, f.eks. kvaliteten på den nedlastede filen kan være forskjellig i de forskjellige appe. Det kan også være forskjellig hvor lenge titlene blir værende på enheten din.

Derfor, for å teste hvilken app som best støtter frakoblet lytting, anbefales det derfor at du tester den selv i løpet av den gratis prøveperioden.

Finn lydbøker apper for Android med god brukerstøtte

En viktig funksjon ifølge de fleste brukere av lydbokapper er muligheten du som bruker har til å påvirke utseendet og funksjonene til app. En av disse funksjonene kan være muligheten til å justere teksten og størrelsen på teksten for synshemmede. For tiden tilbyr alle tjenester unntatt Storytel dette alternativet.

Evnen til å justere avspillingshastigheten til lydbøker er også en funksjon som mange brukere setter pris på. Heldigvis har alle de ledende lydboktjenestene denne funksjonen tilgjengelig for alle operativsystemer. I samme tema tilbyr de også en timerfunksjon, noe som betyr at du ikke risikerer å sove gjennom hele lydboken, men at den i stedet stopper etter en forutbestemt tid.

likhet med avspillingshastigheten, gir alle de store lydboktjenestene også muligheten til å bokmerke individuelle titler for å markere avspilte lydbøker, eller titler av interesse i fremtiden.

Tilbake til hjem